سوپ یکی از محبوب ترین پیش غذاهای بینالمللی است که در همه جای دنیا سرو می شود. سوپ ها با مواد اولیه بسیار راحتی همچون مرغ، سبزیجات، روغن، گوشت و انواع ادویه ها آماده می شوند. سوپ ها در گذشته به شکل کاملتری آماده می شدند و در نتیجه به عنوان یک غذای اصلی به حساب می آمدند. این غذای سالم فواید زیادی برای بدن دارد و یک غذای مقوی برای بدن است. شما می توانید در روزهای سرد زمستانی علاوه بر ایجاد گرما و سیری، مقاومت بدن خود را بالا ببرید.سوپ بال و گردن مرغ یکی از انواع بسیار لذیذ سوپ ها است.
این سوپ برای بیماران نیز بیار مفید بوده و سبب تقویت آنها خواهد شد. استفاده از بال و گردن در سوپ علاوه بر اینکه سوپ را بسیار خوش طعم خواهد کرد از نظر هزینه هم بسیار مقرون به صرفه است. شما می توانید سایر اقسام مرغ را نگهداری کرده و بال و گردن آن را در تهیه ی این سوپ استفاده کنید. با ما در مجله آشپزی دیلی کوکس همراه باشید تا در این مطلب به طرز تهیه ی این سوپ خوشمزه و سالم بپردازیم. شما می توانید این سوپ بال و گردن را در روزهای سرد و یا حتی گرم درست کرده و در کنار عزیزان خود لذت ببرید.
مواد لازم جهت تهیه ی سوپ بال و گردن مرغ
- 5 عدد بال و گردن مرغ
- 2 فنجان رشته سوپ ورمیشل
- 1 عدد پیاز متوسط
- 1 عدد سیب زمینی نگینی خرد شده ی متوسط
- 1 عدد هویج نگینی خرد شده متوسط
- در حدود 3 قاشق غذاخوری جعفری نگینی خرد شده متوسط
- 2 قاشق غذاخوری رب
- 2 لیتر آب
- نمک به میزان دلخواه
- فلفل به میزان دلخواه
- زردچوبه به میزان دلخواه

طرز تهیه ی سوپ بال و گردن مرغ
در اولین مرحله از تهیه ی سوپ بال و گردن مرغ، ابتدا پیازها را نگینی خرد کنید. سپس آنها را به همراه بال و گردن و یا یکی از آنها درون قابلمه بریزید. در قابلمه آب بریزید و اجازه دهید پیازها و بال و گردن مرغ پخته شوند. بعد از گذشت زمان، هنگامی که مرغ ها پختند آنها را از قابلمه خارج کنید. سپس سیب زمینی و هویج نگینی خرد شده را درون آب مرغ بریزید تا بپزند.
در مرحله ی بعدی گوشت بال و گردن را با چنگال به صورت ریش ریش خرد کنید. بعد از اینکه هویج و سیب زمینی پختند، نمک، فلفل، زردچوبه و مرغ های ریش ریش شده را به محتویات درون قابلمه اضافه کنید.
در مرحله ی سوم از تهیه ی سوپ بال و گردن نیز رب را به محتویات درون قابلمه اضافه کنید. سپس آن را به خوبی هم بزنید تا مزه های سوپ به خوبی با هم مخلوط شوند. به یاد داشته باشید تا رشته های ورمیشل را سریعاً اضافه نکنید. چرا که ممکن است به حالت له شده درآیند. در 20 دقیقهی آخر رشته ی ورمیشل را به درون قابلمه اضافه کنید.
در مرحله ی نهایی جعفری های خرد شده را به سوپ اضافه کنید. به یاد داشته باشید که بهتر است بعد از اضافه کردن جعفری ها زیر شعله ی گاز را خاموش کنید تا رنگ جعفری ها تیره نشود. در صورت تمایل می توانید اندکی آبلیمو در هنگام سرو به سوپ بال و گردن خود اضافه کنید تا طعمدار شود.
نکات پخت
- در صورتی که تمایل داشتید می توانید تنها از بال مرغ و یا تنها از گردن آن استفاده کنید. استفاده ی همزمان از بال و گردن هیچ ضرورتی ندارد.
- شما می توانید به دلخواه خود رب را از سوپ بال و گردن حذف کنید. در این صورت سوپ شما به رنگ طلایی در خواهد آمد.
- در صورت تمایل می توانید جو پرک را جایگزین رشته ی ورمیشل کنید. جو پرک نیز دارای خواص زیادی است و طعم بسیار خوبی به سوپ بال و گردن خواهد داد.
- شما میتوانید بال و گردن را بصورت درسته داخل سوپ بیندازید و ریش ریش نکنید.

سخن پایانی
سوپ بال و گردن مرغ یکی از خوش طعم ترین سوپ های ایرانی است که به راحتی تهیه می شود. شما می توانید به دلخواه به آن ادویه ها و سبزیجات مورد علاقه خود را اضافه کنید. برای مثال می توانید در آن نخود فرنگی و یا ذرت بریزید. پس دست شما در تهیه ی سوپ بال و گردن بسیار باز است. این سوپ را در روزهای سرد زمستانی به عنوان پیش غذا تهیه کنید و در کنار عزیزانتان از خوردن آن لذت ببرید