طرز تهیه همبرگر خانگی

همبرگر یکی از محبوب‌ترین غذاهای فست‌فودی بوده و شهرتی جهانی دارد. به دلیل محبوبیت بالا، دستور پخت‌های زیادی از این غذا در سراسر جهان وجود دارد. ظاهر زیبا و طعمی غنی و بینظیر، سبب شده تا افراد بسیاری بخواهند آن را در خانه تهیه کنند. در این مطلب از مجله آشپزی دیلی کوکس قصد داریم تا طرز تهیه همبرگر خانگی را با شما به اشتراک بگذاریم.

مواد لازم برای پخت همبرگر خانگی

برای تهیه یک همبرگر خوشمزه و فوق‌العاده برای 4 نفر، به مواد زیر نیاز خواهیدداشت.

مراحل پخت همبرگر خانگی

برای پخت یک همبرگر حرفه‌ای، به زمان و دقت زیادی نیاز است. در ادامه روند تهیه این غذای همه پسند را به صورت مرحله به مرحله برای شما شرح می‌دهیم.

مرحله اول

اولین مرحله تهیه همبرگر خانگی را با دو بار چرخ کردن گوشت چرخ شده، آغاز می‌کنیم. این‌کار باعث افزایش چسبندگی گوشت می‌شود. سپس گوشت را روی یک سطح صاف قرار داده و به سراغ پیازها می‌رویم. پیازها را پوست گرفته و پس از رنده ریز کردن آن‌ها، آب‌شان را با فشار دست می‌گیریم؛ حال زمان آن رسیده که پیازها را به گوشت چرخ کرده اضافه کنیم.

مرحله دوم

سیرها را نیز همچون پیاز، با رنده ریز، رنده کرده و به گوشت اضافه می‌کنیم. به وسیله دست، وسط گوشت را قدری گود کرده و تخم مرغ را در آن می‌شکنیم؛ پس از اضافه کردن نمک و فلفل به میزان کافی، مواد را به خوبی ورز داده و مخلوط می‌کنیم.

مرحله سوم

در صورتی که در زمان ورز دادن گوشت متوجه شدیم که مواد قدری شل هستند، 1 قاشق آرد سوخاری به آن‌ها اضافه می‌کنیم تا انسجام‌شان افزایش یابد. توجه داشته‌باشید که در صورت استفاده بیش از حد از آرد سوخاری باعث خشک شدن بافت همبرگر خواهیم شد.

مرحله چهارم

زمانی که از انسجام مایه همبرگر اطمینان حاصل کردیم، زمان آن رسیده تا مایه را به خوبی ورز دهیم؛ این مرحله باید در کم ترین حد 15 دقیقه طول بکشد.

مرحله پنجم

تقریبا به اواخر تهیه همبرگر خانگی‌ نزدیک می‌شویم. در مرحله پنج، زمان آن رسیده که مایه همبرگر را به چهار بخش مساوی تقسیم کرده و به وسیله قالبی گرد یا دست، آن‌ها را به شکلی گرد، در بیاوریم؛ سپس همبرگرها را میان دو لایه پلاستیک فریزری قرار می‌دهیم.

مرحله ششم

اگر قصد قالب زدن همبرگرها را دارید، باید یک لایه پلاستیک را درون قالبی گرد قرار داده و سپس مایه همبرگر را درون آن فشرده کنید تا به شکل قالب در بیاید. پس از قالب زدن تمام همبرگرها، آن‌ها را یک ساعت در فریزر قرار دهید تا استراحت کنند.

مرحله هفتم

دو روش کلی برای پخت همبرگرها وجود دارد. در روش اول، همبرگرها را از فریزر خارج کرده و در روغن داغ، سرخ می‌کنیم؛ از این روش معمولا در منازل و برای پخت همبرگرهای خانگی استفاده می‌شود. روش دوم کاملا وابسته به وجود گریل است. استفاده از گریل سبب می‌شود که اندازه همبرگرها کوچک نشده و آن‌ها طعمی فوق‌العاده و آبدار داشته‌باشند.

مرحله هشتم

ممکن است که شما در خانه گریل نداشته‌باشید؛ در این صورت یک ماهیتابه مناسب را انتخاب کرده و کفش را با روغن چرب می‌کنیم. پس از قرار دادن ماهیتابه روی شعله و گرم شدن روغن، همبرگرها را به آن اضافه می‌کنیم. پس از سرخ شدن یک سمت همبرگرها، آن‌ها را بر می‌گردانیم تا سمت دیگر آن‌ها نیز سرخ شود. حال همبرگرها را درون نان‌هایی که از قبل با سس مزه‌دار کرده‌ایم قرار داده و با کاهو و گوجه‌فرنگی، تزئیین می‌کنیم.

همبرگر با گوشت چرخ کرده و سویا

شاید علاقه داشته‌باشید که همبرگری با ترکیب گوشت چرخ کرده و سویا درست کنید. برای این کار کافی است تا نصف پیمانه سویا را با 300 گرم گوشت چرخ کرده ترکیب کنید. ابتدا لازم است که سویا را به مدت 15 دقیقه در آب سرد خیسانده و پس از حجیم شدن، آب اضافه آن را با فشار دست جدا کنید. پس از چند دقیقه تفت دادن آن‌ها در ماهیتابه و تبخیر آب اضافه موجود در سویا، می‌توانید آن را به دیگر مواد همبرگر اضافه کرده و ادامه مراحل را انجام دهید.

جمع شدن همبرگر در هنگام پخت

جمع شدن همبرگر در زمان پخت، یکی از اصلی‌ترین مشکلاتی است که افراد با آن مواجه می‌شوند. همانطور که پیش‌تر به آن اشاره شد، استفاده از گریل بهترین راه حل برای این مشکل است. در تمام رستوران‌ها و فست‌فودی‌ها، از گریل برای تهیه همبرگر استفاده می‌شود. گریل کردن همبرگر سبب می‌شود که آب آن به سرعت خشک نشده و همبرگر جمع نشود.

راه دیگری که می‌توانید به وسیله آن مانع جمع شدن همبرگر شوید، از طریق کفه گریل ماهیتابه‌های دو کفه‌ای است. برای این کار، کفه گریل را قدری چرب کرده و همبرگر را با حرارتی بالا بپزید تا فرصت تبخیر کامل آب و جمع شدن را نداشته‌باشد. توجه داشته‌باشید که هرگز همبرگر را در این حالت جابه جا نکنید تا آب نینداخته و جمع نشود.

زمان پخت همبرگر

زمان مورد نیاز برای پخت همبرگر، کاملا به سلیقه شما بستگی دارد. اگر به همبرگرهای آبدار علاقه دارید، باید آن را به مدت 6 دقیقه سرخ کنید و اگر نیمه آبدار بخواهید، به 8 دقیقه زمان نیاز خواهیدداشت. در صورتی که همبرگری خشک می‌خواهید، 10 دقیقه پخت باید برای آن کافی باشد.

سخن پایانی

در این مطلب سعی شد تا طرز تهیه همبرگر خانگی را با شما در میان بگذاریم. این غذای خوش طعم دستور پخت‌های متفاوتی دارد و هر کدام مزه و عطر خاص خود را دارا هستند؛ پس هرگز به یک دستور پخت اتکا نکرده و دیگر دستورات پخت را نیز امتحان کنید.

خروج از نسخه موبایل