• تماس با ما
مجله آشپزی دیلی کوکس
  • دیلی کوکس
بدون نتیجه
مشاهده تمام نتایج
  • دیلی کوکس
بدون نتیجه
مشاهده تمام نتایج
مجله آشپزی دیلی کوکس
بدون نتیجه
مشاهده تمام نتایج

طرز تهیه سوپ هویج خامه ای خوشمزه

تیم محتوا توسط تیم محتوا
6 اردیبهشت 1401
در پیش غذا, سوپ, متفرقه
0
صفحه اصلی پیش غذا
0
اشتراک گذاری ها
0
بازدیدها
اشتراک گذاری در فیسبوکاشتراک گذاری در توییتر

یکی از محبوب‌ترین و قدیمی‌ترین پیش‌غذاهایی که در سرتاسر جهان استفاده می‌شود، سوپ است. علاوه بر این، تهیه سوپ در ایران پیشینه و قدمتی کهن دارد. وجود سوپ‌های مختلف و متفاوت با طعمی عالی و دوست‌داشتنی نشان از این مورد است.به طور کل هر فرهنگ و هر کشوری متناسب با ذائقه غذایی خود، سوپ مخصوص به خود را دارند. اما یکی از سوپ‌هایی که در سرتاسر جهان می‌توانید آن را پیدا کنید، سوپ هویج خامه ای است. با وجود این که طرز تهیه سوپ هویج خامه ای در برخی دستورهای پخت متفاوت است، ولی در نهایت همه طعم و مزه یکسانی دارند. در ادامه این مقاله از مجله آشپزی دیلی کوکس با بهترین شیوه تهیه سوپ هویج خامه ای آشنا خواهید شد.

شما می‌توانید از این سوپ در زمان‌های مختلف، استفاده‌های متفاوتی داشته باشید. با یادگرفتن طرز تهیه سوپ هویج خامه ای، می‌توانید از آن به‌عنوان یک پیش‌غذا استفاده کنید. استفاده از این سوپ به‌عنوان یک سوپ مقوی و خوشمزه و یا حتی به‌عنوان یک میان وعده، بسیار مرسوم است. برای یادگیری نحوه تهیه سوپ هویج خامه ای این مطلب را دنبال کنید. در ابتدا مواد موردنیاز برای پخت این سوپ را به شما ارائه می‌دهیم و سپس به سراغ روش پخت می‌رویم.

مواد موردنیاز سوپ هویج خامه ای

  • روغن: دو قاشق غذاخوری
  • پیاز: یک عدد متوسط
  • هویج: یک کیلوگرم
  • شیر: ۴۰۰ میلی‌گرم
  • گشنیز: دو قاشق غذاخوری
  • عصاره سبزیجات: به مقدار لازم
  • نمک: یک‌چهارم قاشق‌چای‌خوری
  • زردچوبه: یک قاشق‌چای‌خوری
  • فلفل سیاه: به مقدار لازم
  • زنجبیل: یک قاشق‌چای‌خوری
  • ادویه: به مقدار لازم

طرز تهیه سوپ هویج خامه ای

بعد از آماده‌کردن مواد موردنیاز، به سراغ طرز تهیه سوپ هویج خامه ای می‌رویم. توضیحات تکمیلی طرز تهیه سوپ را در چهار مرحله به طور کامل برای شما توضیح خواهیم داد.

طرز تهیه سوپ هویج خامه ای

مرحله اول

در ابتدا یک قابلمه متوسط یا بزرگ انتخاب کنید. سپس پیازهای خود را خرد کنید و با روغن در قابلمه تفت دهید. برای سرخ کردن پیاز کافی است که رنگ پیاز کمی طلایی شود. برخی افراد در طرز تهیه سوپ هویج خامه ای، ادویه‌ها را در همین مرحله اولیه به کمک روغن تفت می‌دهند. اما بهتر است که ادویه‌ها بعد از اضافه‌کردن آب و هنگام جا افتادن سوپ، اضافه شوند. این عمل باعث می‌شود تا طعم آن‌ها بعد از پخت به طور کامل احساس شود.

برای پختن هویج، از دو روش می‌توانید استفاده کنید. در روش اول باید هویج‌های خرد را با روغن و نمک و فلفل، داخل فر قرار دهید. این کار باعث می‌شود که هویج نرم و آماده پختن شود. در روش دوم شما می‌توانید هویج را خرد کنید. سپس با تفت دادن در روغن و پختن با آب، آنها را بپزید. هر دو روش طعم یکسان ایجاد می‌کنند و تقریباً در یک مدت‌زمان درست می‌شوند. روش پیشنهادی ما در این طرز تهیه سوپ هویج خامه ای، پخت هویج‌ها با آب است.

هویج را به تکه‌های کوچک خرد کنید. سپس در قابلمه بریزید و کمی تفت دهید. با اضافه‌کردن مقداری آب به هویج اجازه دهید که به طور کامل بپزد. حداقل ۱۵ دقیقه زمان نیاز است تا هویج‌ها پخته شود.

مرحله دوم

در این مرحله از طرز تهیه سوپ هویج خامه ای، شما باید هویچ هایی که پختید را، له کنید. مواد پخته شده را درون ظرف کوچکی بریزید و اجازه دهید حرارت آن کمی کاهش پیدا کند. می‌توانید از گوشت‌کوب‌های برقی یا مخلوط‌کن استفاده کنید تا مایع پخته شده، به‌صورت کامل یک‌دست شود.

طرز تهیه سوپ هویج خامه ای

مرحله سوم

در مرحله سوم به اضافه‌کردن سبزیجات می‌رسیم. در ابتدا از گشنیزهایی که خرد کردید به‌اندازه یک قاشق غذاخوری به سوپ اضافه می‌کنیم. البته شما می‌توانید علاوه بر گشنیز، از سبزیجات دیگری همانند جعفری استفاده کنید. بعد از اضافه‌کردن گشنیز، نوبت به عصاره سبزیجات می‌رسد. عصاره‌های سبزیجات همانند ادویه‌ها به‌صورت قطعه‌ای در بازار به فروش می‌رسند. کافی است که یک‌تکه کوچک از آن را با سه لیوان آب گرم مخلوط کنید و سپس آن را به سوپ اضافه کنید.

مرحله چهارم

در مرحله چهارم بهتر است ادویه‌های موردنظر را اضافه کنید. با نمک و فلفل شروع کنید و سپس زردچوبه را برای گرفتن یک رنگ عالی، به سوپ اضافه کنید. استفاده از زنجبیل برای گرم‌کردن طبع سوپ است. اگر که ادویه‌های مخصوصی برای غذاهای خود استفاده می‌کنید، بهتر است که در این مرحله آن را اضافه کنید. منظور ادویه‌هایی مانند ادویه کاری یا ادویه‌های محلی است.

مرحله آخر

در مرحله آخر شیر را اضافه کنید و اجازه دهید که شیر کمی بجوشد. این مرحله کمک می‌کند طعم‌ها به طور کامل با هم مخلوط شوند و یک طعم عالی برای سوپ ایجاد شود. بعد از اینکه شیر به نقطه جوش رسید، درجه حرارت را کم کنید. در حد دو دقیقه درب قابلمه را بگذارید و به سوپ اجازه دهید که کمی جا بیفتد. سوپ شما به طور کامل آماده شده است. می‌توانید بعد از ریختن در کاسه، از سبزیجات خرد شده مانند جعفری یا ریحان برای تزیین آن، استفاده کنید. در نهایت شما می‌توانید این سوپ خوشمزه را میل کنید.

طرز تهیه سوپ هویج خامه ای

سوپ هویج خامه ای یکی از سوپ‌هایی است که در سرتاسر جهان با روش‌های مختلفی طبخ می‌شود. در این مطلب طرز تهیه سوپ هویج خامه ای در کمترین زمان، به شما ارائه شد. امیدواریم از طعم این سوپ لذت ببرید.

پست قبلی

طرز تهیه چوربای ترکیه ای خوشمزه به 2 روش

پست‌ بعدی

طرز تهیه دلمه قارچ مجلسی

پست‌ بعدی
طرز تهیه دلمه قارچ مجلسی

طرز تهیه دلمه قارچ مجلسی

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مجله آشپزی دیلی کوکس

وب سایت مجله آشپزی دیلی کوکس در بهمن سال 1400 با هدف گسترش تنوع غذایی و ارائه اطلاعات غذاهای ایرانی و مدرن راه اندازی گردیده است

مروری بر دسته بندی ها

  • آش
  • بستنی
  • پلویی و چلویی
  • پیتزا
  • پیش غذا
  • خوراک
  • خورش
  • دانستنی ها
  • ساندویچ
  • سوپ
  • غذای اصلی
  • غذای بین الملل
  • غذای دریایی
  • غذای محلی
  • فست فود
  • کباب
  • کیک و شیرینی
  • ماکارانی
  • متفرقه
  • نوشیدنی
  • نوشیدنی های سرد
  • نوشیدنی های گرم
  • تماس با ما

تمامی حقوق برای سایت دیلی کوکس محفوظ است

بدون نتیجه
مشاهده تمام نتایج

تمامی حقوق برای سایت دیلی کوکس محفوظ است

خوش آمدید!

به حساب خود در زیر وارد شوید

رمز عبور را فراموش کرده اید؟

رمز عبور خود را بازیابی کنید

لطفا نام کاربری یا آدرس ایمیل خود را برای بازنشانی رمز عبور خود وارد کنید.

ورود به سیستم

افزودن لیست پخش جدید

به نسخه موبایل بروید