طرز تهیه ساندویچ مرغ پنیری

ساندویچ مرغ پنیری، غذایی سریع و محبوب برای کودکان و نوجوانان است؛ پس اگر روز سختی داشته‌اید و حس و حال تهیه غذاهای معمولی را ندارید، می‌توانید به سراغ ساندویچ مرغ پنیری بروید! این ساندویچ، غذایی مقوی و بسیار ساده است که به سرعت آماده می‌شود. در ادامه این مطلب از مجله آشپزی دیلی کوکس، به طور کامل طرز تهیه این غذای خوشمزه را شرح داده‌ایم.

مواد لازم جهت تهیه ساندویچ مرغ پنیری

ساندویچ مرغ پنیری در دسته غذاهای فست‌فودی و سریع قرار گرفته و به مواد زیادی برای پخت نیاز ندارد. در ادامه فهرست مواد لازم جهت تهیه ساندویچ مرغ پنیری را آورده‌ایم.

مراحل پخت ساندویچ مرغ پنیری

در ادامه این مطلب، مراحل پخت ساندویچ مرغ پنیری را به صورت مرحله مرحله برای شما شرح می‌دهیم.

مرحله اول

بسته به سلیقه خود، سینه‌های مرغ را به مکعب هایی کوچک‌تر خرد کرده و چندین ساعت در مخلوط پیاز خرده شده، آبلیمو، زعفران دم کرده، نمک و ماست قرار دهید تا مرغ‌ها به خوبی مزه‌دار شوند؛ برای بهتر مزه‌دار شدن، می‌توانید ظرف محتوی مواد را در یخچال بگذارید. پس از مزه‌دار شدن، آن‌ها را از مخلوط جدا کرده و در ماهیتابه‌ای با روغن داغ، سرخ کنید تا آب اضافی موجود در سینه‌های مرغ، خارج شود. حال زمان آن رسیده که شعله اجاق گاز را خاموش کرده و ماهیتابه را کنار بگذارید.

مرحله دوم

حال زمان آن است که به سراغ قارچ، فلفل دلمه‌ای و پیاز رفته و آن‌ها را به اندازه دلخواه، خرد کنید. پس از رنده کردن هویج، آن را به همراه قارچ، فلفل دلمه‌ای و پیاز خرد شده، به مرغ‌ها اضافه کرده و با یکدیگر، تفت دهید. زمانی که مواد قدری نرم شدند، زمان اضافه کردن زردچوبه و نمک است. بعد از اینکه قدری آن‌ها را به همراه ادویه‌ها تفت داده و بوی ادویه‌ها به مشام‌تان رسید، زمان آن رسیده تا ماهیتابه را از روی شعله گاز بردارید.

مرحله سوم

در این مرحله باید به سراغ آماده کردن سس ساندویچ مرغ پنیری بروید. ابتدا دو قاشق از سس مایونز را به همراه یک قاشق غذاخوری سس خردل، سس گوجه‌فرنگی، یک قاشق مرباخوری آبلیمو، نصف قاشق چایخوری فلفل سیاه، پودر پاپریکا و مقداری نمک، مخلوط کنید و خوب هم بزنید. سپس تمام سطح نان ساندویچ‌ها را به سس مخصوص، آغشته کنید.

مرحله چهارم

در این مرحله، باید مخلوط مرغ و دیگر مواد را به همراه خیارشور در نان سانودیچ‌هایی که پیش از این به سس مخصوص آغشته شده‌اند، بریزید. حال به بخش هیجان‌انگیز این غذا می‌رسیم! ساندویچ‌ها را در ظرفی پیرکس چیده و روی آن‌ها پنیر پیتزا بریزید؛ در زمان ریختن پنیر پیتزا، دست و دلباز باشید! سپس سطح ظرف را با فویل آلمینیومی بپوشانید تا از خشک شدن نان ساندویچ‌ها، جلوگیری کنید.

مرحله پنجم

ظرف محتوی ساندویچ‌ها را در فری با دمای 180 درجه سانتی‌گراد قرار داده و 15 دقیقه صبر کنید؛ پس از پایان یافتن این زمان، بخش گریل فر را روشن کرده و 5 دقیقه دیگر به آن زمان بدهید. ساندویچ‌ها را از ظرف پیرکس خارج کرده و در ظرفی دلخواه قرار داده و تزئیین کنید. حال ساندویچ‌های شما آماده است و می‌توانید آن‌ها را سرو کنید.

نکاتی درباره پخت ساندویچ مرغ پنیری

بخش عظیمی از طعم و ظاهر این غذا، به میزان پنیر پیتزای به کار رفته در آن بستگی دارد؛ بنابراین در زمان اضافه کردن پنیر پیتزا به غذا، دست و دلباز باشید! در دستور پخت ساندویچ مرغ پنیری از فلفل استفاده شده و این غذا باید طعمی تند داشته‌باشد، اما اگر از غذاهای تند خوش‌تان نمی‌آید یا کودکی در خانه دارید، می‌توانید از فلفل استفاده نکنید.

سخن پایانی

در این مطلب، طرز تهیه ساندویچ مرغ پنیری را با شما در میان گذاشتیم. طرز تهیه آسان و زمان پخت کوتاه این غذا سبب شده تا مناسب روزهای شلوغ باشد. این غذا ساندویچی، مناسب دورهمی‌های دوستانه و حتی پیک نیک خواهدبود. امیدواریم تا از ساندویچ مرغ پنیری در کنار عزیزانتان، نهایت لذت را ببرید.

خروج از نسخه موبایل