طرز تهیه بستنی پسته‌ ای خوشمزه به 2 روش

درست کردن بستنی خانگی از آن لذت‌هایی است که همه دوست دارند در تابستان تجربه کنند. بستنی خانگی با مواد تازه و با سلیقه شخصی درست می‌شود و می‌توانید هرآنچه از طعم دهنده‌های خوشمزه که سراغ دارید در آن اضافه کنید. پسته از مجموع آجیل‌های خوشمزه ایرانی است که تقریبا تمامی ما از خوردن آن لذت می‌بریم. حال فرض کنید بستنی و پسته در کنار هم باشند، ترکیبی فوق العاده ایجاد می‌کنند. وجود خامه در این بستنی طعمی وصف ناشدنی به این بستنی می‌دهد.در این مطلب از مجله آشپزی دیلی کوکس قصد داریم تا طرز تهیه بستنی پسته‌ ای را به شما آموزش دهیم تا در تابستان و بهاری گرم، در کنار شما باشیم، با ما همراه باشید.

بستنی پسته‌ای

بستنی پسته‌ ای، با ترکیب پسته‌های ریز شور و شیرینی بستنی و طعم دلپذیر خامه، ترکیبی دلپذیر برای روزهای گرم بهار و تابستان است. قبل از تهیه بستنی باید دقت کنید که حتماً سعی کنید از مواد تازه استفاده کنید. پسته‌های تازه‌ای تهیه کنید و آن‌ها را پوست بکنید. اگر دلتان می‌خواهد تا پسته‌ها زیر دندان بیاید با حوصله آنها را با دست خرد کنید در غیر این صورت در مخلوط کن بریزید و پودر کنید. در ادامه مطلب به موادی که برای تهیه بستنی پسته‌ ای نیاز دارید اشاره کردیم و پس از آن به دو روش متفاوت به طرز تهیه بستنی پسته‌ ای پرداختیم.

مواد تشکیل دهنده بستنی پسته‌ ای

برای تهیه بستنی پسته‌ ای باید مواد زیر را تهیه کنید.

روش اول طرز تهیه بستنی پسته‌ ای  

  1. ابتدا ¼ پیمانه شکر را به همراه پسته خام در میکسر خوب مخلوط کنید و سپس به مقدار کافی آسیاب کنید.
  2. شیر را به همراه مخلوطی که از پسته و شکر درست کردید، در یک قابلمه بریزید و روی حرارت قرار دهید تا بجوشد. در این قسمت اگر مایل هستید، می‌توانید در حین جوشیدن شیر به آن نشاسته اضافه کنید تا بستنی قوام بیشتری بگیرد.
  3. در ظرفی دیگر، باقی مانده شکر را به همراه زرده‌های تخم مرغ مخلوط کرده و هم بزنید.
  4. شیر را پس از اینکه داغ شد به مخلوط شکر و تخم مرغ، به آرامی و در دفعات اضافه کنید. در این مرحله از طرز تهیه بستنی پسته‌ ای با هر بار اضافه کردن مخلوط مورد نظر را مرتب هم بزنید.
  5. مخلوطی که به دست آمده را روی گاز قرار دهید. در مدت زمان 10 دقیقه شعله گاز را روی حرارت ملایم قرار دهید و بجوشانید تا به غلظت مورد نظر برسد.
  6. خامه زده شده و پسته‌های خرد شده را به مخلوط بستنی اضافه کنید.
  7. مخلوط به دست آمده را در بستنی ساز بریزید.

در صورتی که به بستنی ساز دسترسی ندارید. مواد بستنی را در فریزر بگذارید سپس هر نیم ساعت آن را بیرون بیاورید و هم بزنید. 3 تا 6 بار این کار را تکرار کنید.

بستنی شما آماده است. نوش جان.

روش دوم طرز تهیه بستنی پسته‌ ای

  1. مرحله آماده سازی پسته: در این روش باید پوست پسته را بکنید و سپس روغن پسته را روی آن بریزید. در دمای 95 درجه سانتی گراد فر قرار دهید تا خشک شوند. تا زمانی که پسته‌ها به رنگ طلایی شوند آنها را در فر نگه دارید. با گرفتن تدریجی رطوبت پسته‌ها، طعم خوبی از پسته بوداده بگیرد. این مرحله تأثیر زیادی در ایجاد طعم مطلوبی برای پسته دارد زیرا اگر پسته بسوزد طعم بدی در مجموع به بستنی می‌دهد.
  2. پسته‌ها را بعد از اینکه به مقدار کافی برشته شدند، خنک کنید. سپس در مخلوطی از شیر و خامه بریزید. بعد روی حرارتی ملایم قرار دهید. هر چند وقت یکبار آن را هم بزنید. بعد از خاموش کردن گاز، اجازه دهید تا در دمای اتاق خنک شود. بعد از آن برای تکمیل شدن مراحل طرز تهیه بستنی پسته‌ ای آن را 36 ساعت در یخچال قرار دهید.
  3. اکنون شکر، زرده تخم مرغ را با مخلوط کن هم بزنید. پس از آن که به ترکیبی یک دست رسیدید، به ترکیبی از شیر و خامه و پسته که در قبل‌تر آماده کرده بودید، اضافه کنید.
  4. مخلوط به دست آمده را روی حرارت ملایم قرار دهید و هم بزنید. هم زدن را تا جایی ادامه دهید که مخلوط غلیظی به دست بیاید. این ماده را در یک ظرف پلاستیکی بریزید.
  5. اگر می‌خواهید بستنی رنگی غیر از رنگ معمول داشته باشد، می‌توانید در ادامه روش طرز تهیه بستنی پسته‌ ای به آن شکر قهوه‌ای اضافه کنید. همچنین میزان برشته شدن پسته در رنگ بستنی تأثیر دارد. استفاده از رنگ دهنده‌های خوراکی نیز مجاز است.
  6. درب ظرف بستنی را بگذارید و در فریزر قرار دهید، هر 2 ساعت آن را بیرون بیاورید و هم بزنید. حدود 4 بار این کار را تکرار کنید. پس از آن، آن را از یخچال خارج کرده و نوش جان کنید.

سخن آخر

برای تهیه تمام بستنی‌های تابستانی بهتر است موادی تازه تهیه کنید. زیرا در هوای تابستان امکان فاسد شدن مواد زیاد است و استفاده از این مواد باعث مسمومیت غذایی می‌شود. اگر به پسته تازه دسترسی ندارید می‌توانید در مراحل طرز تهیه بستنی پسته‌ ای از خمیر پسته استفاده کنید که برای پختن شیرینی و تهیه بستنی استفاده می‌شود. سالم‌تر است و نگران طعم آن هم نخواهید بود. امیدوارم از این مطلب استفاده مفید برده باشید و بستنی خوشمزه‌ای را در کنار عزیزان خود میل کنید.

مقالات آشپزی بیشتری بخوانید:

خروج از نسخه موبایل