طرز تهیه بستنی زعفرانی خوشمزه و خانگی

زعفران دارای خواص دارویی بی‌نظیری است که آن را ادویه طلایی می‌نامند. خواص زعفران برای سلامت بدن و درمان زیبایی هم بسیار فوق‌العاده است. اگر علاقه به بستنی دارید و همچنین دوست دارید از خواص زعفران بهره‌مند شوید، طرز تهیه بستنی زعفرانی که در این مطلب آوردیم، بسیار ساده است.

بستنی زعفرانی یکی از محبوب‌ترین و اصیل‌ترین بستنی‌های ایرانی است. به دلیل گران بودن این ماده، در تهیه بستنی آن ممکن است به‌جای زعفران از اسانس‌ها و رنگ‌های مجاز و حتی غیرمجاز مضر استفاده کنند؛ بنابراین چه چیزی بهتر از این است که خودتان در خانه این دسر خوشمزه را سرو کنید. در ادامه با ما در مجله آشپزی دیلی کوکس همراه باشید تا طرز تهیه بستنی زعفرانی را به شما آموزش دهیم.   

طرز تهیه بستنی زعفرانی

مواد لازم

طرز تهیه بستنی زعفرانی

ابتدا خامه را با چنگال کمی هم بزنید، سپس کف یک سینی لبه‌دار، پلاستیک فریزر پهن کنید و خامه را کف سینی پهن کنید. توجه کنید که ضخامت خامه کم باشد. حالا سینی را در فریزر قرار دهید تا یخ بزند.

دقت کنید این مرحله از طرز تهیه بستنی زعفرانی کاملاً اختیاری است و بهتر است از خامه ۳۵ درصد به بالا برای تهیه بستنی سنتی استفاده کنید تا تکه‌های خامه درون بستنی یخ نزند. البته یک روش تقلبی دیگر وجود دارد که شما می‌توانید به‌جای خامه پرچرب، از خامه معمولی (با کمی نشاسته مخلوط کنید)، استفاده کنید.

اکنون شیر را داخل قابلمه بریزید و بگذارید تا جوش بیاید. بعد از آن حرارت را کم کنید و زعفران دم‌کرده و گلاب را به شیر اضافه کنید. مقدار زعفرانی که اضافه می‎کنید بستگی به خودتان دارد ولی توجه کنید که رنگ بستنی پس از بستن، کمی روشن‌تر می‌شود پس باتوجه‌به رنگ بستنی که دوست دارید مقدار زعفران را اضافه کنید.

در یک ظرف ثعلب و شکر را با هم مخلوط کنید و آن را قاشق به قاشق به مخلوط شیر و زعفران و گلاب اضافه کنید با همزن جهت حل شدن کامل ثعلب و شکر در شیر مواد را هم می‌زنیم تا مخلوط غلیظ شود. توجه کنید که شکر و ثعلب حتماً باید کم‌کم به شیر اضافه شوند تا مخلوط بستنی‌تان یکدست شود.                                    

قابلمه را از روی حرارت بردارید و مخلوط بستنی خود را در یک کاسه بریزید، سپس درون فریزر بگذارید تا خنک شود. بستنی از اطراف ظرف شروع به بستن شدن می‌کند که مرتب با قاشق با همزن، بستنی از اطراف به مرکز بیاورید. مرتب هم بزنید تا خودش را بگیرد و کمی کش‌دار شود.

روی ظرف مواد را بپوشانید و داخل فریزر قرار دهید تا منجمد شود. بعد نیم ساعت بستنی را از فریزر خارج کنید. دوباره هم بزنید و مجدد داخل فریزر قرار دهید. این کار را باید چندین بار انجام دهید تا بستنی کش بیاید.

در مرحله آخر طرز تهیه بستنی زعفرانی، خامه‌های یخ‌زده را خرد کنید و همراه با پسته به بستنی اضافه کنید. بستنی را حداقل به مدت ۵ ساعت در داخل فریز بگذارید. بستنی سنتی زعفرانی شما آماده است.

نکات مهم

سخن پایانی

فواید بستنی بیشتر از چیزی است که شاید ما فکر کنیم البته درصورتی‌که در مصرف آن زیاده‌روی نشود؛ بنابراین برای لذت‌بخش‌تر کردن روزهای گرم تابستانی‌تان طرز تهیه بستنی زعفرانی را یاد بگیرید. امیدوارم این مطلب برای شما مفید باشد.

خروج از نسخه موبایل