• تماس با ما
مجله آشپزی دیلی کوکس
  • دیلی کوکس
بدون نتیجه
مشاهده تمام نتایج
  • دیلی کوکس
بدون نتیجه
مشاهده تمام نتایج
مجله آشپزی دیلی کوکس
بدون نتیجه
مشاهده تمام نتایج

طرز تهیه بستنی زعفرانی خوشمزه و خانگی

تیم محتوا توسط تیم محتوا
9 اردیبهشت 1401
در بستنی, کیک و شیرینی
0
صفحه اصلی کیک و شیرینی بستنی
0
اشتراک گذاری ها
0
بازدیدها
اشتراک گذاری در فیسبوکاشتراک گذاری در توییتر

زعفران دارای خواص دارویی بی‌نظیری است که آن را ادویه طلایی می‌نامند. خواص زعفران برای سلامت بدن و درمان زیبایی هم بسیار فوق‌العاده است. اگر علاقه به بستنی دارید و همچنین دوست دارید از خواص زعفران بهره‌مند شوید، طرز تهیه بستنی زعفرانی که در این مطلب آوردیم، بسیار ساده است.

بستنی زعفرانی یکی از محبوب‌ترین و اصیل‌ترین بستنی‌های ایرانی است. به دلیل گران بودن این ماده، در تهیه بستنی آن ممکن است به‌جای زعفران از اسانس‌ها و رنگ‌های مجاز و حتی غیرمجاز مضر استفاده کنند؛ بنابراین چه چیزی بهتر از این است که خودتان در خانه این دسر خوشمزه را سرو کنید. در ادامه با ما در مجله آشپزی دیلی کوکس همراه باشید تا طرز تهیه بستنی زعفرانی را به شما آموزش دهیم.   

طرز تهیه بستنی زعفرانی

مواد لازم

  • شیر پرچرب ۴ پیمانه
  • شکر ۲ پیمانه
  • خامه ۱۰۰ گرم
  • گلاب نصف پیمانه
  • ثعلب ۲ قاشق چای‌خوری
  • خلال پسته به مقدار لازم
  • زعفران دم‌کرده به مقدار لازم

طرز تهیه بستنی زعفرانی

ابتدا خامه را با چنگال کمی هم بزنید، سپس کف یک سینی لبه‌دار، پلاستیک فریزر پهن کنید و خامه را کف سینی پهن کنید. توجه کنید که ضخامت خامه کم باشد. حالا سینی را در فریزر قرار دهید تا یخ بزند.

دقت کنید این مرحله از طرز تهیه بستنی زعفرانی کاملاً اختیاری است و بهتر است از خامه ۳۵ درصد به بالا برای تهیه بستنی سنتی استفاده کنید تا تکه‌های خامه درون بستنی یخ نزند. البته یک روش تقلبی دیگر وجود دارد که شما می‌توانید به‌جای خامه پرچرب، از خامه معمولی (با کمی نشاسته مخلوط کنید)، استفاده کنید.

اکنون شیر را داخل قابلمه بریزید و بگذارید تا جوش بیاید. بعد از آن حرارت را کم کنید و زعفران دم‌کرده و گلاب را به شیر اضافه کنید. مقدار زعفرانی که اضافه می‎کنید بستگی به خودتان دارد ولی توجه کنید که رنگ بستنی پس از بستن، کمی روشن‌تر می‌شود پس باتوجه‌به رنگ بستنی که دوست دارید مقدار زعفران را اضافه کنید.

در یک ظرف ثعلب و شکر را با هم مخلوط کنید و آن را قاشق به قاشق به مخلوط شیر و زعفران و گلاب اضافه کنید با همزن جهت حل شدن کامل ثعلب و شکر در شیر مواد را هم می‌زنیم تا مخلوط غلیظ شود. توجه کنید که شکر و ثعلب حتماً باید کم‌کم به شیر اضافه شوند تا مخلوط بستنی‌تان یکدست شود.                                    

قابلمه را از روی حرارت بردارید و مخلوط بستنی خود را در یک کاسه بریزید، سپس درون فریزر بگذارید تا خنک شود. بستنی از اطراف ظرف شروع به بستن شدن می‌کند که مرتب با قاشق با همزن، بستنی از اطراف به مرکز بیاورید. مرتب هم بزنید تا خودش را بگیرد و کمی کش‌دار شود.

روی ظرف مواد را بپوشانید و داخل فریزر قرار دهید تا منجمد شود. بعد نیم ساعت بستنی را از فریزر خارج کنید. دوباره هم بزنید و مجدد داخل فریزر قرار دهید. این کار را باید چندین بار انجام دهید تا بستنی کش بیاید.

در مرحله آخر طرز تهیه بستنی زعفرانی، خامه‌های یخ‌زده را خرد کنید و همراه با پسته به بستنی اضافه کنید. بستنی را حداقل به مدت ۵ ساعت در داخل فریز بگذارید. بستنی سنتی زعفرانی شما آماده است.

نکات مهم

  • اگر کیفیت ثعلب خوب نباشد، بستنی دچار یخ‌زدگی می‌شود و همچنین کش‌دار نمی‌شود.
  • شیری رنگ بودن ثعلب نشان‌دهنده مرغوب بودن آن است.
  • از شیرهای باز لبنیاتی و یا شیر پاستوریزه پرچرب استفاده کنید.
  • شکر زیاد مانع از سفت شدن بستنی می‌شود.
  • طرز تهیه بستنی زعفرانی در دستگاه بستنی‌ساز به این صورت است که حتماً باید اول آن را در فریزر قرار دهید تاکمی خودش را بگیرد و بعد آن را در دستگاه ریخته و بگذارید به مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه هم بخورد تا بستنی بسته شود.

سخن پایانی

فواید بستنی بیشتر از چیزی است که شاید ما فکر کنیم البته درصورتی‌که در مصرف آن زیاده‌روی نشود؛ بنابراین برای لذت‌بخش‌تر کردن روزهای گرم تابستانی‌تان طرز تهیه بستنی زعفرانی را یاد بگیرید. امیدوارم این مطلب برای شما مفید باشد.

پست قبلی

طرز تهیه بادمجان بقچه ای ، غذای ترکیه ای

پست‌ بعدی

طرز تهیه شیر پسته غلیظ مخصوص و خوشمزه

پست‌ بعدی
شیر پسته غلیظ

طرز تهیه شیر پسته غلیظ مخصوص و خوشمزه

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مجله آشپزی دیلی کوکس

وب سایت مجله آشپزی دیلی کوکس در بهمن سال 1400 با هدف گسترش تنوع غذایی و ارائه اطلاعات غذاهای ایرانی و مدرن راه اندازی گردیده است

مروری بر دسته بندی ها

  • آش
  • بستنی
  • پلویی و چلویی
  • پیتزا
  • پیش غذا
  • خوراک
  • خورش
  • دانستنی ها
  • ساندویچ
  • سوپ
  • غذای اصلی
  • غذای بین الملل
  • غذای دریایی
  • غذای محلی
  • فست فود
  • کباب
  • کیک و شیرینی
  • ماکارانی
  • متفرقه
  • نوشیدنی
  • نوشیدنی های سرد
  • نوشیدنی های گرم
  • تماس با ما

تمامی حقوق برای سایت دیلی کوکس محفوظ است

بدون نتیجه
مشاهده تمام نتایج

تمامی حقوق برای سایت دیلی کوکس محفوظ است

خوش آمدید!

به حساب خود در زیر وارد شوید

رمز عبور را فراموش کرده اید؟

رمز عبور خود را بازیابی کنید

لطفا نام کاربری یا آدرس ایمیل خود را برای بازنشانی رمز عبور خود وارد کنید.

ورود به سیستم

افزودن لیست پخش جدید

به نسخه موبایل بروید