سوپ بال و گردن مرغ ، مقوی و خوشمزه

سوپ یکی از محبوب­ ترین پیش ­غذاهای بین­المللی است که در همه جای دنیا سرو می ­شود. سوپ ­ها با مواد اولیه بسیار راحتی همچون مرغ، سبزیجات، روغن، گوشت و انواع ادویه ­ها آماده می ­شوند. سوپ ­ها در گذشته به شکل کامل­تری آماده می ­شدند و در نتیجه به عنوان یک غذای اصلی به حساب می­ آمدند. این غذای سالم فواید زیادی برای بدن دارد و یک غذای مقوی برای بدن است. شما می ­توانید در روزهای سرد زمستانی علاوه بر ایجاد گرما و سیری، مقاومت بدن خود را بالا ببرید.سوپ بال و گردن مرغ یکی از انواع بسیار لذیذ سوپ­ ها است.

این سوپ برای بیماران نیز بیار مفید بوده و سبب تقویت آن­ها خواهد شد. استفاده از بال و گردن در سوپ علاوه بر اینکه سوپ را بسیار خوش ­طعم خواهد کرد از نظر هزینه هم بسیار مقرون به صرفه است. شما می ­توانید سایر اقسام مرغ را نگهداری کرده و بال و گردن آن را در تهیه­ ی این سوپ استفاده کنید. با ما در مجله آشپزی دیلی کوکس همراه باشید تا در این مطلب به طرز تهیه­ ی این سوپ خوشمزه و سالم بپردازیم. شما می ­توانید این سوپ بال و گردن را در روزهای سرد و یا حتی گرم درست کرده و در کنار عزیزان خود لذت ببرید.

مواد لازم جهت تهیه­ ی سوپ بال و گردن مرغ

طرز تهیه ­ی سوپ بال و گردن مرغ

در اولین مرحله از تهیه ­ی سوپ بال و گردن مرغ، ابتدا پیازها را نگینی خرد کنید. سپس آن­ها را به همراه بال و گردن و یا یکی از آن­ها درون قابلمه بریزید. در قابلمه آب بریزید و اجازه دهید پیازها و بال و گردن مرغ پخته شوند. بعد از گذشت زمان، هنگامی که مرغ­ ها پختند آن­ها را از قابلمه خارج کنید. سپس سیب ­زمینی و هویج نگینی خرد شده را درون آب مرغ بریزید تا بپزند.

در مرحله­ ی بعدی گوشت بال و گردن را با چنگال به صورت ریش ریش خرد کنید. بعد از اینکه هویج و سیب­ زمینی پختند، نمک، فلفل، زردچوبه و مرغ­ های ریش ریش شده را به محتویات درون قابلمه اضافه کنید.

در مرحله­ ی سوم از تهیه ­ی سوپ بال و گردن نیز رب را به محتویات درون قابلمه اضافه کنید. سپس آن را به خوبی هم بزنید تا مزه ­های سوپ به خوبی با هم مخلوط شوند. به یاد داشته باشید تا رشته­ های ورمیشل را سریعاً اضافه نکنید. چرا که ممکن است به حالت له­ شده درآیند. در 20 دقیقه­ی آخر رشته­ ی ورمیشل را به درون قابلمه اضافه کنید.

در مرحله­ ی نهایی جعفری­ های خرد شده را به سوپ اضافه کنید. به یاد داشته باشید که بهتر است بعد از اضافه کردن جعفری ­ها زیر شعله ­ی گاز را خاموش کنید تا رنگ جعفری­ ها تیره نشود. در صورت تمایل می ­توانید اندکی آبلیمو در هنگام سرو به سوپ بال و گردن خود اضافه کنید تا طعم­دار شود.

نکات پخت

سخن پایانی

سوپ بال و گردن مرغ یکی از خوش ­طعم ترین سوپ ­های ایرانی است که به راحتی تهیه می­ شود. شما می ­توانید به دلخواه به آن ادویه ­ها و سبزیجات مورد علاقه خود را اضافه کنید. برای مثال می­ توانید در آن نخود فرنگی و یا ذرت بریزید. پس دست شما در تهیه­ ی سوپ بال و گردن بسیار باز است. این سوپ را در روزهای سرد زمستانی به عنوان پیش غذا تهیه کنید و در کنار عزیزانتان از خوردن آن لذت ببرید

خروج از نسخه موبایل